Anul 2011

Important

– Odata cu rostirea de catre preot a cuvintelor „Binecuvantata este imparatia Tatalui si a Fiului si a Sfantului Duh, acum si pururea si in vecii vecilor. Amin„, incepe sfanta si dumnezeiasca liturghie.

Pentru a nu deranja credinciosii prezenti deja la sfanta liturghie, cei care sosesc mai tarziu de momentul sus mentionat, sunt rugati sa lase jertfele pentru sfanta liturghie la paraclisierul prezent in pridvor,  la care pot solicita sa fie spovediti sau sa li se citeasca rugaciuni si molifte de catre un preot .Pentru a nu deranja pe credinciosii sositi de la inceputul sfintei liturghii in biserica, rugam pe cei care ajung mai tarziu, sa amane inchinarea la sfintele icoane pentru sfarsitul sfintei liturghii, cand vor lua sfanta anafora.

Sfanta liturghie se incheie odata cu momentul in care preotul imparte sfanta anafora – semn al participarii depline. De aceea Sfintii Parinti aseamana pe cei care pleaca inainte de sfarsitul sfintei liturghii cu Iuda „cel rau credincios” care a plecat inainte de sfarsitul Cinei celei de Taina.

Pe toata perioada slujbelor rugam a se pastra cea mai desavarsita liniste, asa cum se cuvine in Casa lui Dumnezeu.

Celor care doresc sa se inchine la icoane, sa mediteze si sa se roage, le recomandam aghiazmatarul parohiei noastre amnajat si impodobit de Dan si Irodia Nita dimpreuna cu copiii lor.
Rugam a se pastra curatenia si buna randuiala.

Cu pace si bucurie multumim.

                               Multumiri:

Alese multumiri domnului Remus Teodorovici pentru osteneala infrumusetarii parcului bisericii noastre si in anul 2011.

Preotul Paroh si Consiliul Parohial.

Anunt important

viata parohiei … Citeste »

Sinaxarul zilei

Catedrala Manturii Neamului

construim catedrala
Doneaza acum 2€ prin SMS

SMS 857

Cost 2€ / SMS. Disponibil in retelele Vodafone, Cosmote si Orange